Looks uit het thema Sunny Daze

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 


In deze stylingvideo laat Manon de Boer twee looks zien uit het thema Sunny Daze van Expresso Summer Season. De looks zijn gebaseerd op de culotte, een broek die aan de bovenkant van je enkel eindigt en vaak wat rechter uitloopt. Mooi als los item te combineren of te dragen als jumpsuit.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

Doordat de culotte wijder uitloopt en korter is, mis je misschien wat lengte. Een veelgestelde vraag die Manon dan ook krijgt, is hoe je je benen langer kunt laten lijken in een culotte. In de eerste outfit presenteert ze daar een goede truc voor: de culotte in de vorm van een jumpsuit! Omdat je het kleurvlak aan de bovenkant verlengt, lijken je benen optisch langer. Heb je al een culotte, dan bereik je dit door deze te combineren met een top in dezelfde kleurtint.

SHOP DEZE LOOK

Look 2:

Bijzonder in deze look is dat er toch lengte wordt gecreëerd, zonder een effen top. De basistint van de geprinte top sluit mooi aan op de kleur van de culotte. Dit is dé stylingtip van Manon: wil je met print werken én lengte behouden, zorg er dan voor dat de basiskleur matcht. Zo kun je de look ook prima met een platte schoen dragen. De outfit wordt afgemaakt met een mooie, zachtgele blazer en schoen, een kleur die ook terug te vinden is in de print.

SHOP DEZE LOOK

SHOP MANON’S LOOK

Ben je benieuwd naar nog meer stijlinspiratie? Neem dan een kijkje in onze Expresso stijlbibliotheek.

Geef een reactie