Looks uit het thema Urban Sunset

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 


Denk je aan het zomerseizoen, dan denk je aan mooie, warme kleuren en losse pasvormen. Het Urban Sunset thema van Expresso Summer Season heeft ook veel bohemian invloeden, geïnspireerd door de jaren ’70. Maar, wat veel vrouwen doen, legt stylist Manon de Boer uit, is zo’n bohemian look vooral casual en beachy afstylen. Manon laat je vandaag zien dat het ook anders kan, en dat je deze looks juist gekleder kunt stylen.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

Een frisse look waarin verschillende texturen worden gecombineerd. Je ziet dat de oranjetinten uit de printbroek mooi doorvertaald zijn naar de top met broderie-invloeden. Goed om te onthouden als je texturen mixt: voer de kleur van de print door in het andere kledingstuk. Omdat de kleur al matcht, mag dat item best van een ander, opvallend materiaal zijn. Maak de look af met een linnen blazer.

SHOP DEZE LOOK

Met de kleding uit jouw eigen basiscollectie en slechts twee nieuwe seizoensitems kun je al een hele nieuwe combinatie maken. Dit is ook de stylingtip van Manon: valt je oog op een kledingstuk met print? Verzamel daar dan meteen twee basisitems bij, zodat je optimaal kunt mixen.

Look 2:

De geprinte plissérok legt de volle focus op de benen en is prachtig afgestyled met een metallic sandaal. Manon adviseert om zo’n plissérok altijd met een schoentje met hak te dragen. Als het afkoelt, kun je een vestje aantrekken in dezelfde kleurtoon, zodat je de aandacht niet afleidt van de top. Want de asymmetrische one-shoulder top zorgt ervoor dat je aan de bovenkant van je outfit verder niets meer nodig hebt.

SHOP DEZE LOOK

SHOP MANON’S LOOK

Ben je benieuwd naar nog meer stijlinspiratie? Neem dan een kijkje in onze Expresso stijlbibliotheek.

Geef een reactie