Styling uit het thema Urban Sunset

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 


De favoriet uit de zomercollectie van Anita Willemars is de maxi-jurk. De lange jurk is een echte klassieker, die elke zomercollectie in een andere gedaante verschijnt. Dit jaar vind je hem terug met een kleurrijke print in het zomerthema Urban Sunset. Door de verschillende kleuren laat deze print zich gemakkelijk combineren. Een van de blikvangers in deze print is het koraalrood, dé trendkleur van deze zomer. Koraalrood staat bijna iedereen omdat het je gezicht direct opfrist.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

De maxi-jurk wordt hier gestyled met een zomerse sleehak. Met een mooie, klokkende mouw die elegant en losjes om je arm valt, wordt de aandacht getrokken naar je armen. Deze zomerse eyecatcher heeft bovendien voor ieder wat wils: de jurk heeft een gerimpelde taille met aantrekkoord. Je kunt dus kiezen of je voor een getailleerde look gaat, of de jurk juist losjes wilt dragen.

SHOP DEZE LOOK

Met de kleding uit jouw eigen basiscollectie en slechts twee nieuwe seizoensitems kun je al een hele nieuwe combinatie maken. Dit is ook de stylingtip van Manon: valt je oog op een kledingstuk met print? Verzamel daar dan meteen twee basisitems bij, zodat je optimaal kunt mixen.

Look 2:

Je kunt het jurkje natuurlijk combineren met een mooi vestje, maar spannender is een opengewerkte trui met v-hals. De v-hals geeft vorm aan je outfit en zorgt ervoor dat je wat slanker lijkt. Bovendien legt het de nadruk op de kraag van de jurk, die prachtig afgewerkt is met een randje met ruches. Door de styling lijkt het nu net alsof je een losse top draagt, met een maxi-rok die heerlijk luchtig is. 

SHOP DEZE LOOK

SHOP ANITA’S LOOK

Ben je benieuwd naar nog meer stijlinspiratie? Neem dan een kijkje in onze Expresso stijlbibliotheek.

Geef een reactie