Pas jouw outfit aan voor verschillende draagmomenten

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we een goede outfit stylen leuk en comfortabel maken. 


Er is niets zo vervelend als ergens verschijnen en je toch niet helemaal lekker voelen in je outfit. In deze video laat stylist Manon de Boer zien hoe je elk item in je garderobe optimaal kunt benutten. Een ontplofte kledingkast en toch niets om aan te trekken is vanaf nu verleden tijd!


SHOP DE LOOKS

Look 1:

Een vrouwelijke look waarin je je lekker beweegt. De geprinte top en broek worden gestyled met een platte sandaal en een vestje waardoor de print nog meer straalt. Er wordt optimaal lengte gecreëerd doordat de top en broek uit dezelfde print bestaan en de soepelvallende stof accentueert je vormen. Een vrouwelijke look waarin je je lekker beweegt: klaar voor een borrel op het strand!

SHOP DEZE LOOK

Look 2:

Dit is de outfit waarin alles samenkomt: gekleed en stoer maar toch vrouwelijk, met aandacht op de benen. Die worden extra benadrukt doordat de broek iets hoger valt. Prachtig gestyled met een zachte, gebreide trui en een perfect gesneden blazer. Met een mooi geweven tasje is dit de perfecte outfit om mee op de werkvloer te verschijnen.

SHOP DEZE LOOK

Om draagmomenten te creëren is het handig om jouw weken in kaart te brengen. Hoe ziet een gemiddelde week eruit en welke gelegenheden passen daarbij? Voor Manon zijn er steevast drie kantoordagen, momenten waarop ze onderweg is, boodschappen doet, op stap gaat en sport. Ga maar eens na voor jezelf of er gelegenheden zijn die wekelijks terugkomen.

Bij die wekelijkse draagmomenten ga je jouw ideale outfit opschrijven, eigenlijk jouw persoonlijke outfit ‘formule’. Wat draag je bijvoorbeeld het liefst naar kantoor? Omschrijf het in detail. Doe dat met drie gelegenheden, dan heb je de grootste kern van jouw garderobe te pakken. Zo ben je altijd voorbereid: zelfs als je maar tien seconden hebt om iets uit je kast te pakken, zul je je altijd zelfverzekerd voelen in de juiste outfit voor jou.


SHOP MANON’S LOOK

In dit Style College liet Manon je kennismaken met draagmomenten. We zien je graag terug bij het volgende Style College, waar we je nog meer tips geven om met jouw outfits de beste versie van jezelf te laten zien.

Geef een reactie