Pak jouw reiskoffer goed in voor een korte trip

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we een goede outfit stylen leuk en comfortabel maken. 


Je bed ligt vol met outfits die te gek zullen staan op vakantie. Maar dan komt het moment dat je je koffer inpakt…. en die gaat niet dicht. Herkenbaar? Stylist Manon de Boer heeft een methode ontwikkeld waarmee je al je kledingstukken optimaal kunt combineren en toch licht op reis gaat. In deze video gaan we op citytrip naar Barcelona.

In de volgende looks komen alle tips samen en zie je hoe je een mooie reisgarderobe kunt samenstellen.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

Wie zegt dat comfortabel niet elegant kan zijn? Met je reisoutfit kun je al wat items mee smokkelen waar je ook op bestemming iets aan hebt. De flatterende top met v-hals is ook prachtig op een short en het lange vest kun je over je schouders slaan als het ‘s avonds afkoelt.

SHOP DEZE LOOK

Look 2:

Een short met geprinte blouse, afgemaakt met een mooie slipper: in deze outfit slenter je heerlijk door de stad of lunch je aan het strand. De look laat zich gemakkelijk omtoveren met accessoires zoals een zonnebril, een riempje of een mooie sleehak. Manon laat zien dat een styling met blazer ook weer een totaal andere look creëert.

SHOP DEZE LOOK

Allereerst bekijken we de weersvoorspelling. Wat zie je jezelf in dit weer dragen? En wat ga je daar allemaal doen? Als Manon denkt aan een city trip denkt ze aan wandelen, het strand, uit eten gaan en aan een feestje. Een overzicht maken van wat je gaat doen, schept duidelijkheid.

Zorg ervoor dat je outfits meeneemt die van kreukvrije materialen gemaakt zijn, en voor ruimtebesparing kun je je kledingstukken oprollen. En Manons optimale tip voor het maken van sets: hou één kleurenpalet aan. Zo kun je alles met elkaar mixen en extra veel combinaties maken.


SHOP MANON’S LOOK

In dit Style College leerde Manon ons hoe je je reiskoffer optimaal kunt pakken voor een korte trip. We zien je graag terug bij het volgende Style College, waar we je nog meer tips geven om met jouw outfits de beste versie van jezelf te laten zien.

Geef een reactie