Hoe combineer je prints in jouw outfits?

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we een goede outfit stylen leuk en comfortabel maken. 


Prints maken jeugdig en vrolijk. Ideaal om je outfit een beetje pit te geven! Ben je niet zo gewend aan prints? In dit Style College geeft stylist Anita Willemars tips voor het combineren van prints in je outfit en laat ze twee looks zien uit de Expresso zomercollectie.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

Het leuke van prints is dat je kunt spelen met je lichaamsvorm. Ben je trots op je bovenlichaam? Benadruk deze dan door een geprinte blouse te dragen op een effen broek of rok. Zo trek je alle aandacht naar de bovenkant van je outfit. Dit geldt natuurlijk ook andersom. Is jouw onderlichaam je sterkste kant, verleg dan de focus naar je benen met een geprinte broek en draag daarop een effen blouse.

SHOP DEZE LOOK

Look 2:

In deze look springen twee fantasieprints eruit. Een prachtige combinatie waarbij de beige ondertoon van de printblouse terugkomt in de gestreepte broek. Doordat deze kleur matcht, kun je heel goed een fantasiestreep met een fantasieprint combineren, legt Anita uit. Een spannende outfit die toch één geheel vormt – voor de echte liefhebber van prints!

SHOP DEZE LOOK

De eerste tip is voor iedereen die net begint met het dragen van prints. Anita stelt voor om te beginnen met een print die je zelf geweldig vindt en die te combineren met een effen kleur. Door de effen kleur te matchen met van een kleur uit de print heb je gegarandeerd een mooie combinatie! Durf je een stapje verder te gaan? Draag dan twee verschillende prints. Als de ondergrond van die prints dezelfde kleur is, zijn ze goed op elkaar afgestemd. Voor degene die all the way wil gaan, geeft Anita de volgende tip: zorg ervoor dat de prints zichtbaar verschillen. Denk bijvoorbeeld aan een print met een hele grote bloem gecombineerd met eentje met kleine bloemetjes. 


SHOP ANITA’S LOOK

In dit Style College leerde Anita ons hoe je prints combineert. We zien je graag terug bij het volgende Style College, waar we je nog meer tips geven om met jouw outfits de beste versie van jezelf te laten zien.

Geef een reactie