Style jouw zakelijke pak voor privégelegenheden

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we een goede outfit stylen leuk en comfortabel maken. 


Als je weleens een pak hebt gedragen naar kantoor, weet je dat dit dé outfit is om je sterk en krachtig te voelen. Zonde dus, dat je een pak vaak alleen naar je werk draagt. In dit Style College laat Expresso-stylist Anita Willemars met twee looks zien hoe je jouw pak omtovert voor een privégelegenheid.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

Jeans met een grote trui: een klassieke combinatie. Maar een jeans leent zich juist perfect voor het combineren met een elegant jasje. Door het jasje van jouw pak los te dragen, creëer je eindeloze combinaties. Zoals deze krijtstreep blazer met daaronder een mooie blouse. In combinatie met de witte jeans en lichte sneakers creëer je een casual outfit die toch gekleed is. Wil je deze look wat sexyer maken? Vervang de blouse dan door een kanten blouse.

SHOP DEZE LOOK

Look 2:

Je kunt naast het jasje natuurlijk ook de broek los dragen. De geklede krijtstreep broek in combinatie met een felrode trui en sneakers is een van Anita’s favoriete outfits. Het staat namelijk niet alleen prachtig, het zit ook nog eens ontzettend comfortabel. Dit is een look die je vrouwen uit L.A. veel ziet dragen. Geen wonder, want dit is de perfecte manier om je zakelijke outfit casual te stylen.

SHOP DEZE LOOK


SHOP ANITA’S LOOK

In dit Style College leerde Anita ons hoe je je zakelijke pak voor privégelegenheden kunt stylen. We zien je graag terug bij het volgende Style College, waar we je nog meer tips geven om met jouw outfits de beste versie van jezelf te laten zien.

Geef een reactie