Styling uit het thema Naturals

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 


Stel je voor: in de winkel valt je oog op een mooie, opvallende print, maar eenmaal thuis style je het item steeds op dezelfde manier. Zonde, vindt stylist Manon de Boer, want je kunt prints juist op veel verschillende manieren dragen. In deze stylingvideo geeft ze inspiratie en laat ze zien hoe je prints kunt stylen met items uit je eigen garderobe.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

Door twee items met dezelfde print te dragen, wek je de illusie dat je een jumpsuit of een jurk draagt. Zo haal je al meer combinaties uit dezelfde print. Dit zie je in de eerste look met een rode botanic print rok en top. Door het af te stylen met een linnen stretch blazer en een stoer tasje, tover je de outfit om tot een geklede, stijlvolle look. Vervang de rok door een jeans en de outfit is weer totaal anders, en minstens net zo sprekend.

SHOP DEZE LOOK

Met de kleding uit jouw eigen basiscollectie en slechts twee nieuwe seizoensitems kun je al een hele nieuwe combinatie maken. Dit is ook de stylingtip van Manon: valt je oog op een kledingstuk met print? Verzamel daar dan meteen twee basisitems bij, zodat je optimaal kunt mixen.

Look 2:

In deze look worden verschillende texturen gecombineerd. Het kleurpalet aan de bovenkant is rustig, waardoor de nadruk extra komt te liggen op de texturen. Hier is dat een breisel met een jeans jasje, een interessante stylingcombinatie volgens Manon. Doordat de bovenkant van de outfit rustig is, komt de volledige aandacht te liggen op de benen en de opvallende print rok.

SHOP DEZE LOOK

SHOP MANON’S LOOK

Ben je benieuwd naar nog meer stijlinspiratie? Neem dan een kijkje in onze Expresso stijlbibliotheek.

Geef een reactie