Trends vertalen naar jouw persoonlijkheid

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we een goede outfit stylen leuk en comfortabel maken. 


Dat iets een trend is, betekent niet dat het ook past bij je persoonlijkheid. In dit Style College vertelt Manon de Boer hoe je erachter komt wat de nieuwste trends van het seizoen zijn en hoe je middels ‘deurbeleid’ bepaalt of ze ook daadwerkelijk toegang krijgen tot je garderobe.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

Een heerlijk comfortabele, zondagse chill-look. De denim wordt comfortabel maar toch vrouwelijk gestyled. De vrouwelijke vorm wordt namelijk op twee manieren geaccentueerd in deze outfit. De v-hals van de top wijst optisch naar de taille en het lange breisel heeft aan beide zijden een split waardoor er meer beenlengte ontstaat.

SHOP DEZE LOOK

Look 2:

Een blazer met een jeans is een gouden combinatie, volgens Manon. Met een mooie geprinte top onder het jasje wordt de focus nog meer naar de bovenkant van de outfit gebracht. Zo kun je stijlvol op je werk verschijnen.

SHOP DEZE LOOK

De trends van het seizoen
Er zijn verschillende manieren om de trends van het seizoen te ontdekken. Zelf haalt Manon vaak inspiratie van Pinterest. Daar zoekt ze met Engelse zoektermen naar street style en ziet dan in een oogopslag wat er op dat moment wereldwijd wordt gedragen. Het straatbeeld van dit seizoen laat bijvoorbeeld veel wijde jeans zien. Om daar dieper in te duiken, zoekt Manon naar denim street style. Zo krijg je inspiratie hoe je zo’n jeans op verschillende manieren draagt en dat gaat je helpen om te bepalen of het bij je persoonlijkheid past.

Het deurbeleid
Hoe weet je of een trend bij jouw persoonlijkheid past? Stel jezelf de vraag of je er drie verschillende draagmomenten voor zou kunnen creëren. In deze video laat Manon al één draagmoment voor het mode-item van dit seizoen zien. Ze draagt de jeans met een goede hak en een kleurrijke top: perfect om te dragen naar een bohemian, zomerse borrel.


SHOP MANON’S LOOK

In dit Style College gaf Manon tips voor het vertalen van trends naar jouw persoonlijkheid. We zien je graag terug bij het volgende Style College, waar we je nog meer tips geven om met jouw outfits de beste versie van jezelf te laten zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s