Collectiefavoriet van het thema Sea and Salt: de jeans

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 


Dit seizoen is de jeans actueler dan ooit. De collectie favoriet van stylist Anita Willemars is dan ook de wijde jeans. De broek is heerlijk zacht en heeft een wijde pasvorm, waardoor hij ook perfect is voor dagen waarop de zon doorbreekt. In deze stylingvideo laat Anita twee manieren zien om de jeans te stylen.


SHOP DE LOOKS

Look 1

Het combineren van een jeans met een witte blouse lijkt simpel, maar deze outfit is eigenlijk heel geraffineerd. Door het extra patroon van textiel ontstaat er een 3D-effect in de blouse en de schouders worden benadrukt door het accent op de mouw. De baggy broek geeft een moderne twist aan deze simpele, klassieke outfit.

SHOP DEZE LOOK

Look 2:

In deze outfit wordt de jeans gestyled met een jasje en een zachte trui en zo ontstaat er een meer zakelijke look. Door de mouwen op te stropen wordt de outfit wat aaibaarder. Het geeft ook de ruimte om een accent toe te voegen aan de outfit, zoals een mooie armband als een extra blikvanger van je outfit.

SHOP DEZE LOOK

SHOP ANITA’S LOOK

Wil je nog meer tips ontvangen voor het stylen van een goede outfit? Bekijk dan de andere video’s uit de Expresso Stijlbibliotheek.

Geef een reactie