Tips bij het kopen van investment pieces

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we een goede outfit stylen leuk en comfortabel maken. 


Een investment piece is een basisitem dat jarenlang meegaat: enorm duurzaam dus. Zo’n kledingstuk ondersteunt alle trendy outfits in je kledingkast. In dit Style College geeft stylist Anita Willemars tips waar je op kunt letten bij het aanschaffen van jouw investment piece. Kies een investment piece in neutrale, klassieke kleuren. Zorg ervoor dat het echt lekker zit en ga voor basisvormen zonder tierelantijnen. De laatste tip van Anita is het investeren in een goede kwaliteit; alleen dan weet je dat het jarenlang meegaat.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

Een prachtig voorbeeld van zo’n investment piece is dit lange, taupe-kleurige vest. Dit comfortabele item legt de nadruk op de trendy items waarmee je het combineert, zoals de zilverkleurige plissérok. Als je garderobe voor 70% uit investment pieces bestaat, en je af en toe eens een trend-item koopt om je collectie up-to-date te houden, zie je er dus altijd stijlvol uit.

SHOP DEZE LOOK

Look 2:

Een mooie jeans die je figuur complementeert is onmisbaar in ieders garderobe. De print blouse is de blikvanger in deze look en dat komt omdat de jeans hem laat stralen. Vind je de outfit te wild? Dan kun je deze stylen met nóg een investment piece, namelijk een beige colbert. Dit is een klassieke combinatie, twee investment pieces met één eyecatcher.

SHOP DEZE LOOK

SHOP ANITA’S LOOK

In dit Style College gaf Anita tips voor het investeren in tijdloze items. We zien je graag terug bij het volgende Style College, waar we je nog meer tips geven om met jouw outfits de beste versie van jezelf te laten zien.

Geef een reactie