De print blouse uit het thema Blushing into Spring

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 


Een print blouse maakt je vrolijk, oogt jong en houdt op een prettige manier je aandacht vast. In deze stylingvideo laat Expresso-stylist Anita Willemars zien hoe je de veelzijdige print blouse op twee manieren kunt stylen. 


SHOP DE LOOKS

Look 1

Een van de trends van dit seizoen is de all-over print: een outfit die van top tot teen bestaat uit dezelfde print. In deze look zie je de print blouse gestyled met de bijpassende broek, wat een mooi, fris alternatief is voor een lange jurk. Het lijkt op een jumpsuit maar heeft het comfort van twee losse delen: stijlvol terwijl het heerlijk zit.

SHOP DEZE LOOK

Look 2

Het lange gilet staat prachtig met een jeans en kleurrijke top. Voor deze outfit heeft stylist Anita gekozen voor een sprankelende turquoise top. Het frisse turquoise is een trendkleur dit seizoen en je ziet meteen dat het je gezicht doet opleven. De comfortabele sneaker maakt deze sportieve look helemaal af.

SHOP DEZE LOOK

SHOP ANITA’S LOOK

We zien je graag terug bij de volgende stylingvideo, waar je nog veel meer tips krijgt over hoe je de nieuwste looks kunt combineren.  

Geef een reactie