Met de juiste outfit naar jouw werk

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we een goede outfit stylen leuk en comfortabel maken. 


De perfecte look voor op kantoor? Volgens Expresso-stylist Anita Willemars is die stijlvol, maar ook toegankelijk en comfortabel. Want het werkleven is veelzijdig: soms ren je van meeting naar meeting en op andere momenten wil je je juist krachtig voelen tegenover collega’s. In dit Style College laat Anita zien hoe je de perfecte professionele outfit kunt stylen.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

Het pak is bij uitstek een kledingstuk dat je een beetje “helpt”: de schouders en taillenaden geven een mooie vorm en je lijkt langer en slanker door de lengte. Op zoek naar een toegankelijke twist? Combineer het zoals in deze look met een aaibare trui in dezelfde mooie blauwtint. Krachtig en vrouwelijk tegelijk: een prachtige kantoor outfit.

SHOP DEZE LOOK

Look 2:

Draag je liever een jurk naar je werk? Dan gelden dezelfde tips. Leg het accent op de schouder, zoals bij deze jurk met stoere print. Het accent op de schouder trekt meteen je aandacht en het ceintuur zorgt voor een zandlopereffect. De verticale print zorgt ervoor dat je wat slanker oogt én toegankelijk overkomt.

SHOP DEZE LOOK

Tips:

Zorg allereerst voor een mooie pasvorm van de kleding. Denk aan goede schouders, taillenaden of een outfit die je lengte geeft doordat ze helemaal uit één kleur bestaan. Daarnaast wil je op je werk ook benaderbaar zijn. Speel met texturen in je outfit om toegankelijker over te komen. Denk hierbij aan aan zachte materialen zoals een aaibare trui of aan een mooie print, die maakt je wat zachter en vrolijker. Tot slot is het belangrijk dat je je goed voelt: als je comfortabel bent in je outfit, straal je dat ook uit. Zorg ervoor dat je kleding niet te strak zit en als je twijfels hebt over bepaalde zones van je lichaam, dan bedek je die gewoon.


SHOP ANITA’S LOOK

We zien je graag terug bij de volgende stylingvideo, waar je nog veel meer tips krijgt over hoe je de nieuwste looks kunt combineren.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s