Creëer een optisch slankere taille in zomer outfits

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we een goede outfit stylen leuk en comfortabel maken. 


In een eerdere video lieten we zien hoe je met de juiste stylingtips een taille kunt creëren. Maar hoe bereik je dit in de zomer? In de warmere maanden draag je zwierige, dunne stoffen die wat meer aftekenen. Daarom geeft stylist Anita Willemars tips hoe je een optisch smallere taille kunt creëren in zomerse outfits. Tips: Benadruk het X-figuur. Wanneer je het accent op je schouders en heupen legt, oogt je taille vanzelf slanker. Leg de nadruk op je schouders met bijvoorbeeld een top met pofmouw of ruches. Of draag een dun ceintuur om een jurk, zodat je daarmee een zandloper figuur suggereert.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

In deze zomerse look ligt het accent op de taille door een dun, wit ceintuur. Deze steekt fris af tegen de wijde, losvallende blouse en de kleurrijke pantalon. Zo draag je een comfortabele, losse outfit maar suggereer je toch een taille: geheel in stijl de zomer in!

SHOP DEZE LOOK

Look 2:

Draag je graag jurken in de zomer? Kies dan bijvoorbeeld voor een jurk met het accent op de schouder. Deze mooie, rechte jurk heeft een aangeknipte mouw waardoor de schouders meer volume krijgen. Door de stevige stof tekent de jurk minder het bijpassende ceintuur zorgt voor een zandlopereffect. Die hoeft zelfs helemaal niet strak te zitten om een optisch smallere taille te creëren.

SHOP DEZE LOOK

SHOP ANITA’S LOOK

 
In dit Style College gaf Anita tips voor een optisch slankere taille. We zien je graag terug bij het volgende Style College, waar we je nog meer tips geven om met jouw outfits de beste versie van jezelf te laten zien.

Geef een reactie