Twee looks uit het voorjaarsthema Sea and Salt

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 


Denk je aan glans en glitter, dan denk je aan de feestdagen. Maar zou niet elke dag een gelegenheid kunnen zijn om te stralen? In deze video bewijst stylist Manon de Boer dat glans ook prachtig is in het voorjaar, met twee looks uit de Sea and Salt Spring collectie van Expresso.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

Deze look toont dat comfortabel en casual ook speciaal kan zijn. In dit vest met subtiele glitter is namelijk lurex draad verwerkt. Wanneer je zo’n item toevoegt aan je dagelijkse outfit ontstaat er een mooi 3D-effect. En wanneer de glans zich aan de bovenkant bevindt, focus je automatisch op het bovenste gedeelte van je figuur.

SHOP DEZE LOOK

Look 2:

Een outfit die van top tot teen glanst. De metallic rok is de eyecatcher van deze look, die pakt meteen je aandacht. Creëer je graag meer lengte? Combineer de plissérok dan met hakken in dezelfde kleur, zo krijg je optisch meer lengte.

SHOP DEZE LOOK

SHOP MANON’S LOOK

Ben je benieuwd naar nog meer stijlinspiratie? Neem dan een kijkje in onze Expresso stijlbibliotheek.

Geef een reactie