Twee looks uit het voorjaarsthema Pop Up Breeze

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 


Het pak heeft dit seizoen een hoofdrol in de Expresso collectie: het is vrouwelijk, stoer en je kunt er alle kanten mee op. Het roze pak uit het voorjaarsthema Pop Up Breeze is een van de favorieten van stylist Manon de Boer, omdat hij zich ook perfect leent voor het apart stylen van de het jasje en de pantalon. In deze stylingvideo presenteert Manon twee looks waarmee je optimaal veel draagmomenten kunt creëren.


SHOP DE LOOKS

Look 1:

Het zuurstokroze jasje kun je prachtig stylen met basistinten. Maar een pak is enorm veelzijdig. Zo kan het ook perfect gecombineerd worden met items uit dezelfde kleurtint. Koop daarom bij het aanschaffen van een pak ook meteen wat items bij die er goed bij matchen. Kies voor items binnen hetzelfde kleurpalet, en mix het met een andere basistint die er goed bij past.

SHOP DEZE LOOK

Look 2:

Met de tweede look laat Manon zien wat de combinatie van een schoen en een top kan doen voor de pantalon van het pak. Een pantalon gecombineerd met een frisse sneaker staat meer gekleed dan wanneer je een jeans draagt. In deze look brengt de geprinte top de aandacht mooi naar je ogen, halslijn en armen. Maak de look helemaal af met een stoer denim jasje of met het bijpassende colbert.

SHOP DEZE LOOK

SHOP MANON’S LOOK

We zien je graag terug bij de volgende stylingvideo, waar je nog veel meer tips krijgt over hoe je de nieuwste looks kunt combineren.  

Geef een reactie