Twee looks uit het voorjaarsthema Blushing into Spring

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 


Stylist Manon de Boer laat twee looks zien uit het Blushing into Spring thema van Expresso Spring Season. In een van de vorige video’s ging het al over accentueren waar je trots op bent. Leg jij graag het accent op je bovenlichaam? Dan zijn deze looks geschikt voor jou, want in deze stylingvideo werkt Manon met prints aan de bovenkant de outfit.


SHOP DE LOOKS

Look 1

In deze look steelt het kimono-jasje de show.. Een speelse, vrouwelijke variant op de blazer die mooi getailleerd is door het ceintuur. Door het jasje met all-over print dicht te dragen, komt de focus te liggen op je taille, schouders en armen.

SHOP DEZE LOOK

Look 2

Vaak wordt er gedacht dat wanneer je print aan de bovenkant van je outfit draagt, je meteen de bovenkant als geheel accentueert. Maar niets is minder waar, legt Manon uit. Hier wordt een effen jasje met een print blouse gecombineerd. Door de blouse komt de focus op de halslijn en borsten te liggen, en juist niet op de schouders en armen.

SHOP DEZE LOOK

SHOP MANON’S LOOK

We zien je graag terug bij de volgende stylingvideo, waar je nog veel meer tips krijgt over hoe je de nieuwste looks kunt combineren.  

Geef een reactie