Collectiefavoriet van het thema City Glam: het rode pak

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 


Een outfit die je direct opfleurt, wie wil dat niet? De collectie favoriet van Anita Willemars heeft het helemaal: het krachtige rode pak van het thema City Glam. Of je nu met het goede been uit bed bent gestapt of juist niet, het aantrekken van een zo’n frisse voorjaarskleur geeft je daadkracht en maakt jou én je omgeving een stuk vrolijker.


SHOP DE LOOKS

Look 1

In deze look wordt het rode pak gestyled voor een benaderbaar en zacht karakter: met een print blouse en een frisse sneaker. Het pak geeft vorm aan het lichaam door de uitgesproken schouders. Aan de zijkant loopt het jasje mooi over in de broek, wat voor meer lengte zorgt. Een zakelijke outfit voor een vroege voorjaarsdag!

SHOP DEZE LOOK

Look 2

Het fijne aan een pak is dat je het jasje en de broek ook los van elkaar kunt dragen. Zo kun je er alle kanten mee op en kun je het ook op een casual manier stylen. Met minimale aanpassingen creëer je een hele nieuwe look. In deze outfit is de pantalon gestyled met een vrolijke, geprinte blouse, een wijdvallend, rood vest en een witte sneaker. De perfecte casual look.

SHOP DEZE LOOK

SHOP ANITA’S LOOK

Ben je benieuwd naar nog meer stijlinspiratie? Neem dan een kijkje in onze Expresso stijlbibliotheek.

Geef een reactie