Stylingvideo: Collectiefavoriet van het thema The Wild One: de plissérok  

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we een goede outfit stylen leuk en comfortabel maken. 

Als mode-expert en ondernemer vertelt Manon de Boer verhalen van merken en personen. Stijl is voor haar uitstralen waar je voor staat: het vormgeven van je persoonlijkheid met een outfit die jouw verhaal vertelt én die je laat stralen. Als Expresso-stylist neemt ze je mee in de wereld van stijl. “Ik laat niet alleen de allernieuwste looks zien, maar ik leer je ook hoe je die vertaalt naar jouw persoonlijkheid, figuur en agenda.”


Een bijzonder kledingstuk dragen we vaak alleen op feestjes, maar waarom eigenlijk? Zo’n mooi item verdient het juist om vaker gedragen te worden. In deze stylingvideo presenteert stylist Manon de Boer twee manieren om zo’n feestelijk item, de plissérok, te combineren met je dagelijkse garderobe. 

Look 1: Creëer lengte door van top tot teen dezelfde kleur te dragen

Door de plissérok te stylen in een ton sur ton look, lijk je optisch langer. Dit accentueer je extra met een stoere, lange laars. Ook kun je eens een mooie riem toevoegen die de taille benadrukt, of de outfit wat kleur geven met een gekleurde top.

SHOP LOOK 1

Look 2: Deze casual look laat perfect zien dat je deze rok het hele jaar door kunt dragen

Het bijzondere aan de flatterende plissérok is dat de plooien bovenin iets platter lopen, waardoor je een smal silhouet behoudt. Zo is de rok perfect om te stylen met een wollen trui. Draag zo’n top altijd met een puntje in de rok, en kies in deze combinatie het liefst voor een trui in een maatje groter. Daardoor blijf je lengte creëren en valt de top mooi soepel om je heen.  

SHOP LOOK 2

 
Ben je benieuwd naar nog meer stijlinspiratie? Neem dan een kijkje in onze Expresso stijlbibliotheek.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s