Stylingvideo: Vegan leather dress, de collectiefavoriet uit het najaarsthema Going Strong  

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 

De vegan leather dress is een trendy item dat mooi staat bij elk lichaamstype. Sinds niemand minder dan onze eigen Koningin Máxima jaren geleden zo’n leren jurk droeg, is dit mode item in populariteit toegenomen. In deze stylingvideo laat stylist Anita Willemars zien hoe je deze showstopper combineert; niet alleen als jurk, maar ook als jas. 


Look 1

Op zichzelf is de vegan leather dress al een echte eyecatcher, dus heeft deze jurk weinig accessoires nodig. Het mooiste kun je je outfit stylen met een korte of lange laars. Voel je meer voor een sportieve look? Combineer het dan met een sneaker. Het geweldige van deze jurk is dat hij geschikt is voor elk lichaamstype, hij maakt simpelweg iedereen mooier.

SHOP LOOK 1

Look 2 

Je kunt de jurk ook opengeknoopt bovenop een jeans dragen, zo heb je direct een stoere outfit. Onderbreek de donkere kleuren door het af te maken met een geprinte top. Zo is je outfit minder massief en krijgt het een vrouwelijke touch.

SHOP LOOK 2


We zien je graag terug bij de volgende stylingvideo, waar je nog veel meer tips krijgt over hoe je de nieuwste looks kunt combineren.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s