Stylingvideo: Twee looks uit het winterthema Second Nature 

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 

Misschien heb je dit kledingstuk al eens gespot op straat; de spencer is namelijk het mode-item van dit seizoen. Een spencer laat ruimte over om wat van je mouwen te laten zien zodat je kunt spelen met het stylen van je outfit. Bovendien is de koffiebruine, gebreide spencer uit onze wintercollectie supercomfortabel – onmisbaar voor dit seizoen. Stylist Manon de Boer combineert hem in deze stylingvideo op twee manieren.

Look 1

Voor een fijne, winterse outfit kun je de spencer op een comfortabele manier stylen. Door hem te dragen op een mooie geprinte top wordt je taille benadrukt. Dit effect is veel groter met een print dan met een effen trui. Draag je de spencer opengeritst, dan ontstaat er een v-hals die je taille nog meer accentueert. Comfortabel en flatterend tegelijk!

SHOP LOOK 1:

Look 2

Onverwacht, maar waar: je kunt de spencer prachtig op een lange jurk dragen. Een compleet andere look die laat zien hoe veelzijdig de spencer is. Een tip van Manon om te onthouden: knoop een ceintuur om, zodat je je taille blijft accentueren. Zodra de temperaturen beginnen te dalen, combineer je de outfit gewoon met een panty of een hoge laars – zo ben je van top tot teen winter-proof.

SHOP LOOK 2:


Op zoek naar meer stijlinspiratie? Neem dan een kijkje in onze Expresso stijlbibliotheek.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s