Stylingvideo: Collectiefavoriet van het thema Second Nature: het colbert jasje 

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 

Het geprinte colbert jasje steelt de show dit winterseizoen. Deze collectiefavoriet van stylist Anita Willemars heeft een prachtige subtiele glans en een print die geïnspireerd is op bomen. Met z’n rechte vorm is hij enorm goed te stylen en daarom is dit colbert een must-have in elke garderobe, voor jong en oud. 

Look 1

Wil je het jasje alle aandacht geven? Houd dan de kleding eronder neutraal. Kies ervoor om alle andere items in één kleur te dragen, zoals Anita laat zien met een beige outfit. Met items uit dezelfde kleurfamilie, inclusief schoenen, lijk je langer en slanker én springt het colbert er nog meer uit. Een echte showstopper!

SHOP LOOK 1:

Look 2

Het jasje leent zich ook perfect voor een expressieve styling. Zo combineer je hem prachtig met een blouse met eenzelfde print. En, mooi meegenomen: doordat de blouse wat langer is, kun je deze dragen wanneer je een dagje je buik of billen wilt verhullen, terwijl hij bij elke stap prachtig om je heen zwiert. 

SHOP LOOK 2:


We zien je graag terug bij de volgende stylingvideo, waar je nog veel meer tips krijgt over hoe je de nieuwste looks kunt combineren.


Een gedachte over “Stylingvideo: Collectiefavoriet van het thema Second Nature: het colbert jasje ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s