Stylingvideo: Pied-de-poule, de look uit het najaarsthema Modern Folk   

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken.  

In deze Stylingvideo laat Expresso-stylist Manon de Boer zien hoe je de stijlvolle en trendy pied-de-poule look uit het thema Modern Folk op twee manieren kunt stylen. 


Look 1

Het soepelvallende pied-de-poule pak is een prachtig statement item. Als je van top tot teen één print draagt, zoals in deze look de pied-de-poule print, creëer je optisch meer lengte. Een verrassende stylingtip: zorg eens voor lagen met een mooie knit. Zoals Manon in de stylingvideo laat zien met een gebreid lang vest in dezelfde kleurtoon, krijg je een rustig geheel terwijl je toch nog genoeg van het pak laat zien. En: maak het vooral eigen! Je maakt de outfit helemaal af door de mouwen op te stropen of het eens met een witte sneaker te combineren.

SHOP LOOK 1

Look 2 

Het mooie van een pak is dat je de boven- en onderkant ook los van elkaar kunt stylen. Zet de pantalon prachtig in de spotlight door het te combineren met een gebreide trui en een kleurrijke sjaal. Ook deze outfit is perfect om lagen in aan te brengen door middel van een gevoerde, donkerbruine jas: laat die stralende winterdagen maar komen! 

SHOP LOOK 2


Wil je nog meer inspiratie opdoen voor het stylen van een mooie outfit, bezoek dan onze stijlbibliotheek. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s