Stylingvideo: De geprinte top: twee styling combinaties uit het thema Into the Light   

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken.  

Een geprinte top doet het altijd goed. Je kunt er eindeloos mee combineren. In deze stylingvideo laat Manon de Boer haar collectiefavoriet zien uit het thema Into the Light, en hoe je deze op twee verschillende manieren kunt stylen. De prachtige, geprinte blouse draag je zowel casual met een jeans, als meer zakelijk voor op kantoor. 


Look 1

Door de blouse te combineren met een denim en een breisel zorg je voor een prachtig 3D-effect. Een vrouwelijke, casual outfit die rijk is aan verschillende materialen. Ook geeft Manon nog een stylingtip om je outfit een extra accent te geven; wil je een mooi detail van de blouse laten zien, dan kun je de mouwen van het gebreide vest opstropen. Zo komt de ruffle van de blouse er net onderuit én je accentueert je taille.

SHOP LOOK 1

Look 2 

Het mooie van een pak is dat je de boven- en onderkant ook los van elkaar kunt stylen. Zet de pantalon prachtig in de spotlight door het te combineren met de blouse en een kleurrijke sjaal. Ook deze outfit is perfect om lagen in aan te brengen door middel van een gevoerde, donkerbruine jas: laat die stralende winterdagen maar komen! 

SHOP LOOK 2

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor het stylen van een mooie outfit, bezoek dan onze stijlbibliotheek. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s