Stylingvideo: Collectiefavoriet van het thema Soft Power: het teddy gilet 

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken. 

Het thema Soft Power van onze najaarscollectie zit boordevol aaibare en zachte materialen. In deze stylingvideo presenteert stylist Manon de Boer één van haar favoriete items uit deze dromerige collectie: het teddy gilet. Zo kun je deze eyecatcher op verschillende manieren stylen. 


Look 1

Het teddy gilet kun je perfect stylen met verschillende items en materialen, juist omdat het zo’n uitgesproken textuur heeft. Combineer het bijvoorbeeld met een paper bag broek met studs en draag er een geprinte blouse onder. Je ziet dat de outfit uitgesproken is maar toch mooi rustig oogt. Je kunt namelijk best experimenteren met textuur en print, als je maar binnen hetzelfde kleurthema blijft. 

SHOP LOOK 1

Look 2 

Ben je op zoek naar een vrouwelijke styling van het teddy gilet? Ook dat kan! De tweede look die Manon laat zien is verrassend en vrouwelijk. Een mooie A-lijn rok in combinatie met een glanzende blouse creëert een glanzende achtergrond waarop het teddy gilet krachtig naar voren komt. Zo zorg je voor een gelaagd 3D-effect in een outfit. 

SHOP LOOK 2


Wil je nog meer inspiratie opdoen voor het stylen van een mooie outfit, bezoek dan onze stijlbibliotheek. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s