Style College: Updressen en downdressen 

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken.  

Je kent het wel: heb je een perfecte outfit voor een feestje gekocht, is het daarna maar wachten tot een volgende gelegenheid om die uitbundige top uit de kast te trekken. Of juist andersom, je hebt een mooie casual outfit in de kast, maar die heeft net wat meer pit nodig zodat jij die ook kunt dragen naar een feestje. In dit Style College leert stylist Manon de Boer hoe je die items optimaal kunt updressen en downdressen en zo eindeloze draagmomenten creëert. 


Look 1

In deze look laat Manon zien hoe je een feestelijke paillettentop op een alledaagse manier vertaalt. De top is hier gedowndressed; dat betekent dat het grootste deel van de outfit uit casual items met matte texturen bestaat. Breisels of denim zijn goede materialen om mee te downdressen, net als het toevoegen van een goede, casual schoen. De top springt eruit en geeft het geheel net een extra sprankeling.

Look 2 

Tijd om een mooie, basic outfit tevoorschijn te halen en te updressen. In deze look zie je hoe de stijlvolle, minimalistische culotte, wordt geupdressed door het toevoegen van een vrolijke geprinte blouse en gekleurde hak. Zo zet je een compleet andere look neer die ook geschikt is voor een feestelijke gelegenheid, met slechts een kleine toevoeging aan je outfit. Op deze manier creëer je een duurzame garderobe met items waar je ontzettend veel plezier van beleeft.


In dit Style College leerde Manon ons hoe je kleding kunt updressen en downdressen. We zien je graag terug bij het volgende Style College, waar we je nog meer tips geven om met jouw outfits de beste versie van jezelf te laten zien.


Een gedachte over “Style College: Updressen en downdressen ”

Geef een reactie