Style College: Stylen naar persoonlijkheid  

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken.

Het allerleukste aan het stylen van een outfit, is dat je kunt laten zien wie je bent. In dit Style College legt stylist Manon de Boer uit hoe je met een mindmap jouw persoonlijkheid naar een outfit vertaalt. Start daarvoor met het omschrijven van jezelf in een paar steekwoorden. Manon omschrijft zichzelf bijvoorbeeld als extravert, spontaan en creatief. In haar outfits zie je deze eigenschappen terug in onverwachte details en kleuren en prints. Zelfs als zij basistinten draagt dan wil ze dat de kleding speels en soepel valt. Maar iedereen is verschillend, en dat is nu juist het mooie. Elke stijl is anders en met behulp van deze tips maken we jouw eigen receptenlijst. 


Stijl 1: De extraverte dromer

In deze stijl vind je kleuren die wat meer op de achtergrond zijn, gecombineerd met subtiele, vrouwelijke prints. De stoffen zijn zacht en aaibaar of hebben bijvoorbeeld een romantisch plissé effect, zoals een romantische plissé rok. Deze stijl past bij je als jij jezelf als vrouwelijk en verzorgd omschrijft.

Stijl 2: De extraverte creatieve

Zou jij jezelf omschrijven als spontaan, creatief en ambitieus? Dan is deze extraverte stijl perfect voor jou. Je durft op te vallen en daarom kun je jouw outfits compleet maken door intense kleuren te combineren met opvallende prints en details zoals bijvoorbeeld een volumineus faux fur gilet.

Stijl 3: De introverte perfectionist

Deze stijl bevat items met een pasvorm zoals ze horen te vallen, hoogwaardige details en kleuren die op elkaar aansluiten. Dit spreekt je waarschijnlijk aan als jij jezelf als rustig en gestructureerd omschrijft.

Stijl 4: De stoere introvert

In de stoere introverte stijl zien we oversized pasvormen gecombineerd met stevige materialen zoals bijvoorbeeld jeans. Stoere details zoals studs zorgen voor een extra accent. Dit past bij je als jij jezelf ziet als no-nonsense, sportief en stoer.

Na dit Style College weet je hoe je jouw persoonlijkheid vertaalt naar een outfit die laat zien waar jij voor staat. Benieuwd naar meer tips om jouw beste versie te laten zien met kleding? We zien je graag terug bij het volgende Style College! 


Geef een reactie