Ontmoet stylist Manon de Boer 


MANON DE BOER

Als mode-expert en ondernemer vertelt Manon de Boer verhalen van merken en personen. Stijl is voor haar uitstralen waar je voor staat: het vormgeven van je persoonlijkheid met een outfit die jouw verhaal vertelt én die je laat stralen. Als Expresso-stylist neemt ze je mee in de wereld van stijl. “Ik laat niet alleen de allernieuwste looks zien, maar ik leer je ook hoe je die vertaalt naar jouw persoonlijkheid, figuur en agenda.” 


Styliste Manon de Boer deelt haar tips en tricks. In de Expresso Styling video’s behandelt zij haar favoriete trend items uit de herfst- en wintercollecties van Expresso. En in de Style College leer je hoe je fashion styling problemen kan oplossen, zodat jij een upgrade kan geven aan jouw kledingkast.


Een gedachte over “Ontmoet stylist Manon de Boer ”

Geef een reactie