Even voorstellen: Anita Willemars 


ANITA WILLEMARS

Expresso-stylist Anita Willemars is een echte expert op het gebied van styling. Ze werkt al meer dan dertig jaar voor verschillende magazines en blogs over mode. Ze gelooft dat mode en kleding jouw visitekaartje zijn. Juist daarom vindt ze het ook zo leuk om voor de Expresso Style Studio te werken en haar kennis te delen: “Of je nu 30, 50 of 100 jaar oud bent, iedereen wil er mooi uit zien. En het mooie is: met een paar goede tips kun je altijd de beste versie van jezelf zijn.”


Styliste Anita Willemars deelt haar tips en tricks. In de Expresso Styling video’s behandelt zij haar favoriete trend items uit de herfst- en wintercollecties van Expresso. En in de Style College leer je hoe je fashion styling problemen kan oplossen, zodat jij een upgrade kan geven aan jouw kledingkast.


Geef een reactie