Style College: Jouw outfits aanpassen op jouw figuur 

Welkom bij Expresso Style Studio, waar we het stylen van een goede outfit leuk en comfortabel maken.

Soms heb je zo’n dag dat je in de spiegel kijkt en denkt: hé, ik zie er goed uit. Naar dat gevoel gaan we in dit Style College op zoek. Stylist Manon de Boer geeft tips om drie lichaamszones te accentueren zodat je jouw sterke kanten benadrukt en de focus legt op de lichaamsdelen waar je trots op bent. 


Look 1: Focus op hals, ogen en bovenlijf

Leg je graag de nadruk op de bovenkant van jouw figuur? Dit doe je door het dragen van tops met kleur en prints. Hiermee zie je direct de focus verschuiven naar je halslijn, ogen en schouders. Je schouders kun je zelfs nog extra accentueren door te kiezen voor een top met details op de mouwen, zoals een jasje met studs.

Look 2: Focus op de taille

Zoals we in dit Style College lieten zien, zorgt een focus op de taille voor een slank effect. Leg de nadruk op je taillezone door een colbert dicht te knopen, zo sluit het mooi aan bij je belijning. Stroop je mouwen op om dit extra kracht bij te zetten. Met de juiste details maak je deze look echt af, denk bijvoorbeeld aan een stoere riem of door het dragen van een opengeknoopte blouse of een top met V-hals onder het jasje.

Look 3: Focus op benen en onderlijf

Door een legging of een broek te dragen met een print, laat je jouw onderlichaam extra opvallen. Manon laat zien hoe je een geprinte broek kunt stylen met een hak zoals een metallic open schoen om jouw benen extra aandacht én lengte te geven.


In dit Style College leerde Manon je hoe je drie zones van jouw lichaam kunt accentueren. We zien je graag terug bij het volgende Style College, waar we nog meer tips hebben om met jouw outfits de beste versie van jezelf te laten zien.


Geef een reactie